Estimats Motars.

L'excurssió que us proposem, te com objectiu descubrir una instal·lació que tenim a la comarca del GARRAF i que molta gent no coneix.  Farem en total uns 80 Km. 

També s'ha de dir que farem una petita excursió a peu d'aproximadament 10 minuts ( no farà falta piulet, grampons, cordes ni oxigen..... ).

Es  una sortida sorpresa.  L'indret és força curiós, com la seva historia.  Després en dirigirem a fer un esmorzar a un lloc que ja coneixem.

La duració es d'un matí per poder dinar a casa i es farà el proper dia 20 de Gener.

Salutacións

La sortida es farà des del carrer Aragó 416 de Barcelona (Davant del local del club) a les 8:30 del matí, perquè de temps de realitzar el recorregut, l'excursió i l'esmorzar corresponent.

A poc a poc us anirem demanant el telèfon particular per a poder realitzar un petit seguiment tant de les persones que realitzin les nostres sortides com per a possibles avisos en ruta, si algú quedés despenjat o perdut en qualsevol d'elles.

Aquí posarem properes sortides i altres informacións

TAMBÉ VOSALTRES ENS PODEU AJUDAR

S'acceptaran idees de excursions que seran estudiades per la junta creada per a tal fi, intentant que siguin rutes còmodes per a tot tipus de Motocicletes i amb alguna visita tant històrica com de contemplació de paisatges de la zona.  També es mostraran les properes rutes a realitzar i si voleu, es poden deixar publicades les rutes ja realitzades ....