SORTIDA SECCIÓ MOTORISTA U.C.C.

Malauradament, fins a la concentració del proper setembre, el motoclub estarà de descans i no realitzarà cap sortida en els mesos de juliol i agost.

Si algú està interessat en l'assistència a aquesta concentració, si us plau, inscriure-tots a la pestanya "CONCENTRACIÓ UCC", recordant que quants mes siguem, millor ho passarem aquest dia

Per a tots els nostres socis i companys que desitgin per causes alienes a la seva voluntat donar-se de baixa d'una sortida en la qual ja han estat inscrits, preguem que ens enviïn un correu electrònic a MotoclubUcc@gmail.com  

i els administradors procedirem a contestar aquest correu comunicant a l'interessat que tot el tràmit ha estat realitzat correctament.

En els propers mesos:

AL MÉS DE SETEMBRE, FAREM LA SEGONA CONCENTRACIÓ AL CAMPING FREIXA.  ( Us anirem informant )

Salutacións

Les dades proporcionades a través d'aquest qüestionari, quedaran guardats per a l'ús exclusivament dels administradors d'aquesta pàgina web. Si qualsevol persona no ho volgués, simplement marqui la casella corresponent per a això.
Aquestes dades només seran utilitzades per portar un control de visites i assistents a les nostres concentracions i facilitar l'enviament per correu electrònic dels pròxims esdeveniments.

A poc a poc us anirem demanant el telèfon particular per a poder realitzar un petit seguiment tant de les persones que realitzin les nostres sortides com per a possibles avisos en ruta, si algú quedés despenjat o perdut en qualsevol d'elles.

Aquí posarem properes sortides i altres informacións

TAMBÉ VOSALTRES ENS PODEU AJUDAR

S'acceptaran idees de excursions que seran estudiades per la junta creada per a tal fi, intentant que siguin rutes còmodes per a tot tipus de Motocicletes i amb alguna visita tant històrica com de contemplació de paisatges de la zona.  També es mostraran les properes rutes a realitzar i si voleu, es poden deixar publicades les rutes ja realitzades ....