SORTIDA SECCIÓ MOTORISTA U.C.C.

TRANSPIRENAICA

Estimats moters....

Segons la mitologia catalana, (si si, heu llegit bé, mitología catalana), quan Heracles travessava la regió de Narbona, arribant al que avui dia són els Pirineus, va trobar una jove greument ferida. Abans de morir, la jove va explicar a Heracles que es deia Pirene, que era la filla del rei Túbal i que havia fugit del regne del seu pare per que Gerió, els monstre de tres caps, li havia usurpat el tron. Durant la fugida, Gerió va calar foc a les muntanyes per que no pogués escapar-se

Ferida de mort, Pirene va cedir els seus legítims dominis a Heracles i va morir als seus braços. Heracles va cobrir el cos de Pirene amb pedres gegantines fins que formà un massís de roca, al qual posà el nom de la noia. Aquest massís començava al Cantàbric i acabava al Mediterrani, on va llençar les pedres restants formant el Cap de Creus.

Precisament al Cap de Creus és on comença la sortida de juny. En aquesta nova aventura motera reviurem aquesta bonica llegenda tot recordant la jove Pirene.

Ens trobarem, AMB EL DIPÓSIT PLE, al Far del Cap de Creus el proper dissabte dia 16 de juny a les 9:45h (es prega puntualitat). Un cop feta la foto de rigor amb alguns companys de la secció d'Autocaravanes, iniciarem la ruta que, entre la majestuositat dels Pirineus, ens portarà fins a Camprodón on pararem a dinar. Havent dinat, si cal OMPLIREM DIPÒSITS novament i reiniciarem el recorregut passant per la mítica i motera Collada de Toses fins arribar a El Pont de Bar on descansarem, soparem, farem nit i al dia següent esmorzarem. Haurem completat la primera etapa i un total d'uns 250 km (150 fins a Camprodón i 100 més fins a El Pont de Bar).

Diumenge 17 de juny, agafarem les motos cap a a les 9:00 de nou amb els DIPOSITS PLENS i farem la segona etapa que, passant per la Seu d'Urgell i Sort, acabarà a Vielha. Dinarem, ens acomiadarem i tornarem cap a casa. Haurem recorregut uns 140 km més i completat la ruta transpirinenca catalana.

El preu d'aquesta sortida és de 50 € per persona i inclou el dinar i sopar de dissabte, la pernocta i l'esmorzar de diumenge.  NO inclou el dinar de diumenge que encara està per tancar.

L'ingrés dels diners, s'haurà de fer al número de compte del Club Caravàning, i adjuntar al correu electrònic de MotoclubUcc@gmail.com el justificant d'ingrés.
El número de Compte del Caravaning és el:
ES42 2100 3549 1725 0000 1388

Hauríem d'omplir el formulari que trobareu a continuació per tenir control d'assistents a la sortida.

Per a tots els nostres socis i companys que desitgin per causes alienes a la seva voluntat donar-se de baixa d'una sortida en la qual ja han estat inscrits, preguem que ens enviïn un correu electrònic a MotoclubUcc@gmail.com  

i els administradors procedirem a contestar aquest correu comunicant a l'interessat que tot el tràmit ha estat realitzat correctament.

En els propers mesos:

AL MÉS DE SETEMBRE, FAREM LA SEGONA CONCENTRACIÓ AL CAMPING FREIXA.  ( Us anirem informant )

Salutacións

Les dades proporcionades a través d'aquest qüestionari, quedaran guardats per a l'ús exclusivament dels administradors d'aquesta pàgina web. Si qualsevol persona no ho volgués, simplement marqui la casella corresponent per a això.
Aquestes dades només seran utilitzades per portar un control de visites i assistents a les nostres concentracions i facilitar l'enviament per correu electrònic dels pròxims esdeveniments.

A poc a poc us anirem demanant el telèfon particular per a poder realitzar un petit seguiment tant de les persones que realitzin les nostres sortides com per a possibles avisos en ruta, si algú quedés despenjat o perdut en qualsevol d'elles.

Aquí posarem properes sortides i altres informacións

TAMBÉ VOSALTRES ENS PODEU AJUDAR

S'acceptaran idees de excursions que seran estudiades per la junta creada per a tal fi, intentant que siguin rutes còmodes per a tot tipus de Motocicletes i amb alguna visita tant històrica com de contemplació de paisatges de la zona.  També es mostraran les properes rutes a realitzar i si voleu, es poden deixar publicades les rutes ja realitzades ....