Estimats Motars.
Intentarem fer una sortida el tercer cap de setmana de cada mes, perquè tots puguem organitzar-nos i poder assistir els màxims possibles.

Aprofitant que aquet mes hem fet 1 any com a  secció Motoclubucc, el proper  25 de febrer, farem un dinar a les 13:30 hores al camping Ginorella.                                          

Hauríem d'omplir el formulari que trobareu a continuació per poder saber de cara a la reserva del restaurant, la quantitat de persones que seriem per aquest menjar tan especial.

En els propers mesos:

Per al mes d'abril, realitzarem una sortida a Solsona, de la qual, donarem més detalls d'aquí a uns dies.
Per al mes de Maig, realitzarem una sortida a Basella, amb la intenció de visitar el Museu de la Moto.
Per al mes de juny, intentarem organitzar i preparar la primera part de la Transpirinenca, realitzant recorregut des del Cap de Creus - Pont de Bar i Viella.

Salutacións

Per a les sortides, sortirem des del carrer Aragó 416 de Barcelona (Davant del local del club).

Les dades proporcionades a través d'aquest qüestionari, quedaran guardats per a l'ús exclusivament dels administradors d'aquesta pàgina web. Si qualsevol persona no ho volgués, simplement marqui la casella corresponent per a això.
Aquestes dades només seran utilitzades per portar un control de visites i assistents a les nostres concentracions i facilitar l'enviament per correu electrònic dels pròxims esdeveniments.

A poc a poc us anirem demanant el telèfon particular per a poder realitzar un petit seguiment tant de les persones que realitzin les nostres sortides com per a possibles avisos en ruta, si algú quedés despenjat o perdut en qualsevol d'elles.

Aquí posarem properes sortides i altres informacións

TAMBÉ VOSALTRES ENS PODEU AJUDAR

S'acceptaran idees de excursions que seran estudiades per la junta creada per a tal fi, intentant que siguin rutes còmodes per a tot tipus de Motocicletes i amb alguna visita tant històrica com de contemplació de paisatges de la zona.  També es mostraran les properes rutes a realitzar i si voleu, es poden deixar publicades les rutes ja realitzades ....